INFO & BIOGRAFIE

Welkom bij DJ AMAZED68

Als ALLROUND Deejay uit Heist-o/d-Berg draai ik voor 'elk wat wils' en niet alleen in mijn regio maar ook in Antwerpen & Limburg. Uiteraard is de regio bespreekbaar. Wat heb ik u allemaal te bieden ?

Karaoke - Huwelijksfeesten - Communie & lentefeesten - Recepties & Personeelsfeesten - Kinderfeesten & Poolpartys - Thema Partys - Verjaardagsfeesten - Line-ups op campings, braderijen, Hotels......en dit met professioneel materiaal en lichtinstallatie.

Als EXTRA bezorg ik u een GRATIS FOTO REPORTAGE + VIDEOCOMPILATIE van uw feest die u later verzonden krijgt via 'WeTransfer'of per usb stick. Bovendien ontvangt u er nog een kleine attentie bovenop.Wees welkom en bel of mail vrijblijvend naar 0495/88.80.90 amazed68@hotmail.com of vul het contactformulier in via MENU CONTACT. Maar u dient voornamelijk te weten dat ik steeds een intake gesprek zal hebben om aan al uw muzikale wensen te voldoen. Samen maken we er een super feest van.

BIOGRAFIE

Reeds als jonge kerel had ik een passie voor muziek. Ik ben opgegroeid in een erg grote familie waardoor ik regelmatig op trouwfeesten kon aanwezig zijn. Zo begon het bij mij te kriebelen...Dit wilde ik ook graag ...een DEEJAY worden... Zelf hield ik voornamelijk van Rock en New Wave maar heb mijn jeugd in de 80's & 90's beleefd en ben gaandeweg meer muzikale genres gaan waarderen. Ik kan nu zeggen dat ik mijn dromen waar heb kunnen maken als allround DJ en heb ik mijn "DJ-set" geleidelijk aan kunnen uitbreiden met meer professionele materialen. Mijn draaisessies zijn heel uiteenlopend en varieert voornamelijk van Retro, R&B, Rock, 80's, 90's, schlager, House, New Wave, Techno, Reggaeton en nog veel meer. Bovendien kan u mij ook boeken voor een avondje KARAOKE. 

 

TOPPERS IN 2019-2020

ALLERLEI THEMA PARTYS

BEKIJK MEER BEELDEN IN DE MAP 'ARCHIEF'

Alle BEELDEN van afgelopen feesten kan je op deze web-site bekijken. Zowel foto's als videocompilaties. Deze kan je vinden in de map ARCHIEF & PARTNERSHIPS

 

Mijn 1ste eigen nummer te horen op Youtube, Tik Tok, iTunes...

Opmerkingen

20.10.2020 13:31

Magda

Prachtig nummer, helemaal om in Zuiderse sferen te komen.