Welkom bij DJ AMAZED68

Als ALLROUND Deejay uit Heist-o/d-Berg draai ik voor 'elk wat wils' en niet alleen in mijn regio maar ook in Antwerpen & Limburg. Uiteraard is de regio bespreekbaar. Wat heb ik u allemaal te bieden ?

Karaoke - Huwelijksfeesten - Communie & lentefeesten - Recepties & Personeelsfeesten - Kinderfeesten & Poolpartys - Thema Partys - Verjaardagsfeesten - Line-ups op campings, braderijen, Hotels......en dit met professioneel materiaal en lichtinstallatie.

Als EXTRA bezorg ik u een GRATIS FOTO REPORTAGE + VIDEOCOMPILATIE van uw feest die u later verzonden krijgt via 'WeTransfer'. Bovendien ontvangt u er nog een kleine attentie bovenop.Wees welkom en bel of mail vrijblijvend naar 0495/88.80.90 amazed68@hotmail.com of vul het contactformulier via de INFO MENU. Maar u dient voornamelijk te weten dat ik steeds een intake gesprek zal hebben om aan al uw muzikale wensen te voldoen. Samen maken we er een super feest van.

 

ALLERLEI THEMA PARTYS

TOPPERS IN 2019-2020

BEKIJK MEER BEELDEN IN DE MAP 'ARCHIEF'

Alle BEELDEN van afgelopen feesten kan je op deze web-site bekijken. Zowel foto's als videocompilaties. Deze kan je vinden in de map ARCHIEF.

Tijdens de Lock Down in de corona periode, ben ik verschillende zondagen Live op FB geweest en heb ik tevens enkele nummers met videoclips gemaakt (Heist Loopt virtueel & Lock Down clip). Mijn eerste Track Heyheyheyo is ook rond deze periode (juli 2020) uitgebracht. Sinds het najaar stream ik tevens wekelijks op TWITCH.

Biografie

Reeds als jonge kerel had ik een passie voor muziek. Ik ben opgegroeid in een erg grote familie waardoor ik regelmatig op trouwfeesten kon aanwezig zijn. Zo begon het bij mij te kriebelen...Dit wilde ik ook graag ...een DEEJAY worden... Zelf hield ik voornamelijk van Rock en New Wave maar heb mijn jeugd in de 80's & 90's beleefd en ben gaandeweg meer muzikale genres gaan waarderen. Ik kan nu zeggen dat ik mijn dromen waar heb kunnen maken als allround DJ en heb ik mijn "DJ-set" geleidelijk aan kunnen uitbreiden met meer professionele materialen. Mijn draaisessies zijn heel uiteenlopend en varieert voornamelijk van Retro, R&B, Rock, 80's, 90's, schlager, House, New Wave, Techno, Reggaeton en nog veel meer. Bovendien kan u mij ook boeken voor een avondje KARAOKE. 

Mijn 1ste eigen nummer te horen op Youtube, Tik Tok, iTunes...